YHS_3207

Een goede start

De stap naar De Cirkel is voor sommige leerlingen (en ouders) een grote verandering. Dat begrijpen we. Een nieuwe school, nieuwe mensen, een andere plaats, andere lessen. We zorgen natuurlijk dat de overstap zo soepel mogelijk verloopt en dat je kind zich snel vertrouwd bij ons voelt. We onderscheiden ons van andere zml-scholen door de nabijheid van de volwassenen. Elke leerling is altijd in beeld en krijgt de juiste hoeveelheid structuur en aandacht om zich goed te ontwikkelen op alle vlakken. Ook in die allereerste periode.

Wennen is maatwerk

Na de aanmelding kan je kind in de weken voor de start komen wennen. Het draait dan 1 of 2 dagdelen mee in de groep. Nieuwe leerlingen uit het regulier onderwijs die we in ambulante begeleiding hebben, stappen vrij snel en met maar één keer wennen over naar onze school. Twee schoolwerelden zijn juist verwarrend voor ze.

Veel contact

In die eerste paar weken hebben we heel veel contact met jou als ouder!

  • Na de 1e dag checken we bij jou hoe je kind die dag heeft beleefd.
  • Tijdens de eerste 14 dagen nodigen we je uit om te praten over de mogelijkheden en behoeften van je kind. Wat is goed voor je kind, zodat het veel kan leren en zich mooi kan ontwikkelen en opgroeien?
  • Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen.

De Cirkel biedt je kind een hele goede start.

  • Fijne, goede school: onze school is duidelijk en veilig en heeft hele goede leerkrachten en hele leuke leerlingen.
  • Ontwikkelen! Elke dag zet je kind een volgend stapje in zijn ontwikkeling.
  • Denken in mogelijkheden: wij gaan altijd uit van de mogelijkheden. Dan leert je kind het meest.
Aanmelden