IMG_7913 (1)

Actueel

Voorjaar 2023

Het Paasfeest hebben we inmiddels gevierd. Nu komen de Koningsspelen in zicht.
Rood wit blauw (en oranje) zijn de kleuren waar nu mee gewerkt wordt.

f6c5ae0b-ba64-4d69-a5e1-2455ecbb90a5

De voorjaarsvakantie ligt weer achter ons. In de groepen wordt er gewerkt aan het nieuwe jaargetijde wat aanbreekt; de lente.

Ook met de sector groen wordt er buiten in de patio en de kas een begin gemaakt met nieuwe plantjes poten. Daarnaast is groep S2 met het thema ruimtevaart bezig en in groep SO-A staat de dierentuin centraal.

Inloopavond donderdag 23 februari 2023 van 18.30 uur - 20.30 uur

We zien er naar uit om dit jaar weer een inloopavond te kunnen organiseren op school. De beneden verdieping heeft als thema "Landen" en de bovenverdieping staat stil bij het thema "Werken aan je toekomst". Om alvast in de sfeer van een land te komen, zie je hieronder al wat indrukken uit de groepen op de beneden verdieping.

Kerst

De kerstperiode is aangebroken en dat is te zien in de lokalen en op de gang. We zien er naar uit om dit jaar weer met ouders in de kerk de kerstviering te mogen vieren. 's Morgens voor de VSO-groepen en 's middags voor de SO-groepen.

Project Giga Groen

Afgelopen weken is er in de groepen aandacht gegeven aan het thema van de kinderboekenweek Giga Groen. In de groepen zijn mooie kunstwerken gemaakt rondom dit thema. Het sluit ook mooi aan bij het jaargetijde van de herfst.

Start schooljaar

We zijn weer een aantal weken gestart in dit nieuwe schooljaar.
We kunnen nog volop genieten van het lekkere weer. Daarnaast worden er ook al knutsels gemaakt met de herfst in het vooruitzicht.
Een kleine impressie uit diverse groepen.

Eindfeest

Op 7 juli is als afsluiting van het schooljaar een gezellige dag georganiseerd met daarbij een heel mooi groot springkussen waarop iedereen zich mocht uitleven!

Aanmelden