IMG_6437

Actueel

Voorjaar 2022

Groep VSO-1A heeft onlangs een boerderij bezocht. Wat is daar toch altijd veel te zien en beleven.

In de groepen is weer volop te zien dat het voorjaar is. Zowel in de natuur als in de mode!!
Hierbij een inkijkje in diverse groepen.

Inloopavond

Ondanks de aangekondigde versoepelingen is het niet mogelijk om de Inloopavond op 24 februari 2022 fysiek door te laten gaan. De voorbereiding nemen helaas te veel tijd in beslag en we krijgen dus helaas niet alles in deze korte tijd geregeld. Een aantal weken geleden hebben we dit al besloten met het team. We hopen elkaar volgend jaar weer fysiek op de Cirkel te mogen zien.

Winter 2022

Inmiddels zijn we voor de tweede week op school in het nieuwe jaar en is het winter. Mooie tekeningen en knutsels zijn er gemaakt en ook de lesstof wordt weer verder opgepakt. Zo is groep VSO1-B met de provincies aan de gang.

Herfst in groep VSO1-A en SO-A

Wat worden er weer mooie taferelen gemaakt in de groepen over de herfst. Hierbij een inkijkje in groep VSO1-A en groep SO-A.

Na het thema vervoer werkt SO-C nu over het thema De Dierenarts. Vorige week donderdag zijn wij naar het Dierenziekenhuis in Gorinchem geweest. We hebben daar een rondleiding gekregen en sommige leerlingen hebben een hond geaaid.

Groep SO-C werkt over beroepen. Er kwam vorige week een vrachtwagen op het schoolplein voorrijden waar de kinderen in mochten kijken.

Daarnaast worden er mooie knutselwerkjes gemaakt over dit thema.

inkijkje in groep SO-B en VSO1-A

wat een mooie kunstwerken kan je in deze groepen spotten!!

Weer gestart!

Inmiddels zijn we al voor de tweede week op school na de zomervakantie. De kinderen en ook de juffen en meesters zijn weer aardig gewend aan het schoolritme. We genieten van het heerlijke weer buiten in de pauzes en uiteraard wordt in de klas hard gewerkt en leren we elkaar (opnieuw) kennen. De sectordagen voor de VSO leerlingen zijn vandaag opgestart. Er is opnieuw veel werk te verrichten in de tuin / patio van onze buurschool Samen Onderweg. De aardappelen zijn inmiddels geoogst.

Aanmelden